Warming-up zaterdag 4E: OLIVEO en RVC Celeritas treffen elkaar in Pijnacker

De focus dit weekend in de vierde klasse E zal liggen op de kraker tussen OLIVEO en RVC Celeritas. Voor REMO, DVC, Haagse Hout en De Ster wordt het spannend onderin. Maar één van de vier ploegen kan zich handhaven.

Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark de Groene Wijdte staat de topper tussen OLIVEO en RVC Celeritas op het programma. De Rijswijkers hebben een punt meer dan de equipe van trainer Edwin Vurens (foto), maar hebben ook een duel meer gespeeld. Het belooft een uitermate spannend duel te worden tussen twee ploegen die met kop en schouders boven de overige teams in de competitie uitsteken.

Spanning

Ook onderaan de ranglijst is er de nodige spanning. Staartploegen Haagse Hout en De Ster ontmoeten elkaar op het Vlamenburg. De winnaar zal goede zakendoen in de strijd om handhaving. Ook DVC zal hoopvol zijn om punten toe te voegen aan haar totaal. De Delftse club is gastheer voor middenmoter RAS.

Lastig

Voor REMO zal het lastig worden om SEV aan de zegekar te binden. Het duel wordt gespeeld in Leidschendam. Semper Altius lijkt al aardig op weg naar handhaving, maar een overwinning op Graaf Willem II-VAC zou de Rijswijkers zekerheid bieden op verlenging van het verblijf in de vierde klasse. Subtoppers Vredenburch en KSD Marine gaan de strijd met elkaar aan. Beide teams hebben nog hoop op een plaats in de nacompetitie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder