Warming-up zaterdag 3B: Verburch kan sc Monster helpende hand toesteken

In Poeldijk zal FC Skillz flink getest worden door vv Verburch. Als de Westlanders punten kunnen afsnoepen van de koploper zal er flink gejuich opgaan in Monster. De nummer twee van de ranglijst zal dan wel haar eigen duel in winst moeten omzetten.

Tekst: Roland van der Linden

Sportclub Monster, dat net zoveel punten heeft als FC Skillz, treft op eigen veld Ariston’80. De studenten die vechten om uit de gevarenzone te komen, zullen zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Koploper FC Skillz zal het zeker niet cadeau krijgen in het uitduel bij Verburch. Voor de Haagse nieuwkomer een belangrijk duel om te laten zien dat het de terechte koploper is.

Vizier

DWO heeft het vizier nog steeds omhoog gericht en hoopt op misstappen van de koplopers. De veel scorende Zoetermeerders gaan voor de winst in het uitduel bij sv Loosduinen, dat de punten ook goed kan gebruiken. Lyra is op eigen veld gastheer voor KMD. Een leuke streekderby lijkt in het verschiet te liggen.

Handhaving

Voor DUNO hangt het leven in derde klasse aan een zijden draadje. Tegen Schipluiden is alleen een overwinning een optie. Het duel wordt gespeeld op de Haagse Dynamiek. De nacompetitie is nog het hoogst haalbare voor de ploeg van trainer Kenneth Lamens (foto). Ook voor Quick Steps lijkt directe handhaving een lastige zaak te worden. De formatie van trainer Eki Korte speelt een uitduel bij Naaldwijk.

Duindorp sv is ook nog niet veilig. Tegen DSVP, dat een plaats hoger op de ranglijst staat, moet het mogelijk zijn voor Duindorp sv om de benodigde punten te pakken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder