Zaterdag 4F: sv Houtwijk scoort 37 doelpunten, ook monsterzege voor MSV’71

MSV’71 leek een goede slag te staan in de strijd om de titel door ODB met 10-0 terug te wijzen. Toch raakte de ploeg uit Maassluis op doelsaldo haar eerste plaats kwijt. sv Houtwijk nam die over na een 1-37 overwinning bij HMSH.

MSV’71 – ODB

In Maassluis leverde MSV’71 een goede prestatie door ODB met maar liefst 10-0 te kloppen. De doelpunten werden keurig verdeeld over de twee helften. Jack van der Vlugt (2x), Joël Meinckes (2x), Kevin Edmilson Santos, Ricardo de Jager, Jeremy van Loenen (2x), Arno van Zweden en Mathijs Jansen zorgden voor de dubbele cijfers voor de thuisploeg.

HMSH – sv Houtwijk

Toch zullen de gezichten In Maasluis niet op heel vrolijk hebben gestaan na het vernemen van de uitslag van concurrent sv Houtwijk, dat met 1-37 won van HMSH. Klik HIER voor meer over deze wedstrijd.

Quintus – sv Erasmus

In de eerste helft nam Quintus al een 2-0 voorsprong tegen sv Erasmus. Remco van der Knaap en Rob van Binsbergen waren scherp in de afwerking voor de formatie van trainer Richard Langeveld (foto). Na de thee kwam er in de stand geen verandering meer. Quintus staat op een vierde positie, maar dat is niet voldoende voor een plek in de nacompetitie.

Toofan – GDA

GDA is de leider in de derde periode en heeft ook de derde plaats in handen. De Loosduiners lijken daarmee de voornaamste kandidaat om de laatste plek in de nacompetitie binnen te halen. Op zaterdagmiddag werd op Ockenburgh een 0-5 overwinning geboekt op gastheer Toofan.

Maasdijk – GSC ESDO

Op eigen veld had Maasdijk haar handen vol aan het reeds gedegradeerde GSC ESDO. De Haagse ploeg bood goed tegenstand, maar moest uiteindelijk met 4-3 het hoofd buigen. Nick van Vliet, Kevin van den Berg, Nicky Krouwer en Stan Groenewegen bezorgden Maasdijk de drie punten.

VCS – PGS/VOGEL                         –

De bezoekers profiteerden al vroeg in het duel van een matige opbouw van VCS. Na twee minuten bracht Glenn Plum de 0-1 op het bord. Na twintig minuten spelen zorgde Gregory Overman met een schitterend afstandsschot voor de gelijkmaker. Met een half uur op de klok werd een steekbal van Rico Kogeldans door Ne-Shawn Morris over de keeper met een lob in het doel gedeponeerd en stond VCS met 2-1 voor. Nog voor rust kwam PGS/VOGEL weer op gelijke hoogte. Een strafschop werd nog gemist maar Max de Bruin kon kort daarna de 2-2 aantekenen. Na de thee tekende Keanu Kappar voor de 3-2, waarna Bas Smit de gelijkmaker in de touwen werkte. Door twee doelpunten van invaller Collin Seintje trok VCS het duel alsnog naar zich toe: 5-3.

Wanica Star – BMT

Wanica Star pakte haar tweede zege van het seizoen ten koste van BMT. Jarick de Palm (2x) en Kishen Goeptar waren trefzeker voor de thuisploeg in het met 3-2 gewonnen duel. Bayram Akyon en Ilhan Şentürk werden genoteerd als doelpuntenmakers voor BMT.