‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ zit erop voor dit seizoen

Afgelopen woensdag was John van Zweden te gast in ons TV-programma ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ (foto). Daarmee is een einde gekomen aan onze TV-programma’s voor dit seizoen. Alle programma’s werden uitgezonden via het TV-kanaal van Den Haag FM.

Ook waren en zijn de uitzendingen te zien op deze website. In totaal brachten wij 53 uitzendingen, waarin 92 mensen uit het regionale voetbalwereldje te gast zijn geweest in onze studio. Over de belangstelling voor de programma’s hadden wij ook niet te klagen, gelet op de kijkcijfers.

Onze TV-crew gaat nu genieten van een welverdiende vakantie en zal het nieuwe voetbalseizoen weer present zijn. De vaste crew bestond uit regisseur en editor Pim Markering, geluidstechnicus Bart Markering, presentator Ton Beije, instarts Roland van der Linden en Toos Beije en Henk Tolboom verzorgden de catering het gehele seizoen. In gevallen van nood sprong Fred Wolters in als regisseur of geluidstechnicus.

Over het format van onze TV-programma’s in het nieuwe seizoen volgt meer informatie tijdens de seizoensvoorbereiding.

De komende weken verleggen wij onze aandacht – naast de afronding van de competities en de finale van de nacompetitie in de Keuken Kampioen Divisie – naar de lancering van onze totaal nieuwe website.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder