Warming-up zaterdag 3B: sc Monster voor zware opgave in Zoetermeer

In de titelstrijd staat voor Sportclub Monster een cruciaal duel op het programma. De Westlanders spelen een uitduel bij het sterke DWO. FC Skillz treft sv Loosduinen als opponent. Onderaan de ranglijst is de strijd tussen Ariston’80 en DUNO van groot belang.

Tekst: Roland van der Linden

Met nog twee duels voor de boeg is er nog weinig te zeggen over wie er met de titel vandoor gaat in de derde klasse B. FC Skillz heeft met sv Loosduinen op papier een makkelijkere tegenstander dan Sportclub Monster. De mannen van trainer Marco Meijer (foto) spelen de zware uitwedstrijd bij DWO dat al zeker is van de nacompetitie.

Veiligheid

Ariston’80 kan zich in veiligheid spelen als het wint van hekkensluiter DUNO en sv Loosduinen ten onder gaat bij FC Skillz. Voor DUNO zou puntverlies degradatie betekenen. Quick Steps speelt een thuisduel tegen Lyra en lijkt zich op te kunnen gaan maken voor het spelen dan de duels in de nacompetitie om degradatie te voorkomen.

Derby

In Wateringen staat de Westlandse derby tussen KMD en Naaldwijk op het programma. Duindorp sv, dat ook bijna veilig is, zal het niet makkelijk krijgen tegen Verburch. Middenmoter Schipluiden is gastheer voor DSVP.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder