Warming-up zondag 3A: Belangen groot in Delftse derby tussen DHL en SEP

Het is nog steeds dringen voor een aantal regioploegen voor een goede eindklassering achter kampioen Kethel-Spaland. Het verschil tussen nummer twee SEP enVoorschoten’97, dat vijfde staat, bedraagt maar drie punten.

Tekst: Roland van der Linden

Voorschoten’97 kan zich een goede uitgangspositie voor de laatste speelronde verschaffen als het het uitduel bij avv Alphen in winst omzet. De ploegen boven de formatie van trainer Denis Luhulima (foto) hebben lastigere duels voor de boeg.

Lastig

Stompwijk’92, dat nu derde staat, stuit op sv Madestein dat het al veel ploegen lastig heeft gemaakt, maar zelf inmiddels kansloos is voor het competitietoetje. SEP is de leider in de tweede periode en kan deze bij winst op plaatsgenoot DHL binnenhalen. Thuisclub DHL zal haar huid duur verkopen. De mannen van trainer Tayyab Chaudhry hebben zelf ook nog een goed uitzicht op de nacompetitie.

Afscheid

Voor ODB staat in meerdere opzichten de laatste wedstrijd op het programma. Sporting Leiden is komend weekeinde de laatste tegenstander in dit seizoen, maar de Haagse ploeg neemt ook afscheid van het zondagvoetbal en zal alleen nog uitkomen op de zaterdag. Voor SVH en WIK staat er in hun onderlinge duel niet veel meer op het spel dan de drie punten.

© Haaglanden Voetbal   

Lees verder