KNVB: webinar financiële compensatieregelingen voor sportclubs

De aanhoudende coronamaatregelen hebben een grote impact op de financiële situatie van alle amateurverenigingen. Onlangs is een nieuw steunpakket voor de sport aangekondigd ter waarde van 240 miljoen euro.

Maar hoe weet je voor welke compensatieregelingen jouw vereniging in aanmerking komt en hoe kun je als club gebruikmaken van de regelingen? Tijdens het webinar ‘financiële compensatieregelingen’ op 23 februari word je in drie kwartier helemaal bijgepraat over alle regelingen.

Steun

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportclubs steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. In het webinar ‘financiële compensatieregelingen’ staat Ben Moonen (Sportsubsidie.nl) stil bij al deze compensatieregelingen. Zowel de sportspecifieke regelingen zoals de TASO en TVS worden besproken, als ook de algemene compensatieregelingen zoals de TVL en NOW. Dit webinar vindt plaats op dinsdag 23 februari om 18.00 uur.

Aanmelden

Clubfunctionarissen kunnen zich nu aanmelden, zodat zij weten welke regelingen er allemaal zijn en voor welke financiële compensaties hun club mogelijk in aanmerking komt. Klik HIER om aan te melden.

Bron: KNVB

Lees verder