KNVB schrapt duels in Vrouwen Eredivisie en Heerenveen-Feyenoord

De KNVB heeft alle duels in de komende speelronde in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen vanwege het aanhoudende winterweer afgelast. Het gaat om de wedstrijden vv Alkmaar – PEC Zwolle, sc Heerenveen – ADO Den Haag en FC Twente – Excelsior van vrijdag 12 februari en PSV – Ajax van zondag 14 februari.

Door de sneeuw en de vorst van de afgelopen dagen zijn de velden van de teams die uitkomen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen op dit moment onbespeelbaar. De afgelaste wedstrijden worden binnenkort opnieuw ingepland.

TOTO KNVB Beker

Ook de wedstrijd in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tussen sc Heerenveen en Feyenoord gaat donderdagavond niet door. Het vel in Friesland is onbespeelbaar. Beide teams treffen elkaar nu een kleine week later.

Waar nog onduidelijk is wanneer Feyenoord de competitiewedstrijd tegen FC Groningen in gaat halen, is dat voor het bekerduel al wel duidelijk. Dick Advocaat mag met zijn selectie volgende week op woensdag 17 februari (18.45 uur) op bezoek in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder