Warming-up zaterdag 4E: Spanning onderin groot om laatste degradatieplaats

Voor zes teams staat er nog een hoop op het spel in de laatste competitieronde. Graaf Willem II VAC, SEV en Vredenburch strijden om twee plaatsten in de nacompetitie. Onderaan zijn Semper Altius, DVC en Haagse Hout nog niet zeker van hun plaats in de vierde klasse komend seizoen.

Tekst: Roland van der Linden

Haagse Hout heeft de slechtste uitgangspositie in de degradatiestrijd. De Vlamenburg-bewoners hebben een punt minder dan de twee concurrenten en treffen middenmoter KSD Marine. Semper Altius en DVC gaan de strijd met elkaar aan in Rijswijk. De winnaar van dit duel is zeker veilig.

Nacompetitie

Voor Graaf Willem II VAC, SEV en Vredenburch lonkt de nacompetitie. De teams zullen dus geen punten willen verspelen. De bewoners van de Roggewoning van trainer Jan de Jong jr. (foto) gaan op bezoek bij het reeds gedegradeerde REMO. SEV speelt een uitduel bij HPSV en ook Vredenburch moet op vreemde bodem aantreden. RAS is gastheer voor de mannen uit Rijswijk.

OLIVEO staat voor een eenvoudige opgave tegen De Ster. Het kampioensteam van trainer Edwin Vurens moet in staat zijn om de hekkensluiter met groot verschil te verslaan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder