Warming-up zaterdag 3B: FC Skillz en Sportclub Monster strijden om titel

De ogen in de derde klasse B zullen gericht zijn op twee duels. Titelkandidaten FC Skillz en Sportclub Monster hebben evenveel punten en een gelijk doelsaldo. De resultaten van de laatste speelronde tegen respectievelijk DUNO en Quick Steps zullen bepalend zijn voor het kampioenschap.

Tekst: Roland van der Linden

Op de Haagse Dynamiek mag het FC Skillz van trainer Oussama Bekkaoui (foto) proberen om DUNO met zo groot mogelijk verschil te verslaan. Sportclub Monster gaat dezelfde uitdaging aan op eigen veld tegen Quick Steps. Beide titelkandidaten treffen tegenstanders die weinig meer voor te spelen hebben. DUNO is gedegradeerd en Quick Steps moet via de nacompetitie proberen zich te handhaven. Beide teams zullen de tussenstand bij de concurrent op de voet volgen.

Kanshebber

Verburch is de grootste kanshebber op de laatste plek in de nacompetitie. De Poeldijkers azen op de vervangende periodetitel van de kampioen. Verburch is gastheer voor Ariston’80. Naaldwijk hoopt op een misstap van de formatie van trainer John Zuijderwijk om zelf nog de nacompetitie te bereiken. Naaldwijk speelt tegen DWO, dat vorige week een enorme afstraffing kreeg van Sportclub Monster.

Kansloos

Lyra krijgt bezoek van Duindorp sv, maar lijkt volledig kansloos in de strijd om het bereiken van het competitietoetje. sv Loosduinen mag zich gaan richten op de degradatiewedstrijden. Het thuisduel tegen Schipluiden is niet meer van belang. Ook de wedstrijd tussen DSVP en KMD is van weinig waarde meer. De teams treffen elkaar in Pijnacker.

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

Lees verder