DWO hengelt drie nieuwe aanwinsten binnen

Terwijl er nog gestreden wordt om een plekje in de tweede klasse, wordt er bij DWO achter de schermen ook keihard gewerkt aan het team voor het seizoen 2022-2023. De club maakt trots melding van het binnenhalen van een nieuw trio: Ché Gemin, Amir Hadji en Silvion Darson (foto).

Ché Gemin is afkomstig van plaatsgenoot DSO. In het afgelopen jaar heeft hij een pittige blessure opgelopen en kon daardoor pas laat in het seizoen weer aansluiten bij de selectie. Ché Gemin is een linksbenige verdediger/middenvelder, die zijn sterke punten ziet in de duelkracht verdedigend en technische vaardigheid in het opbouwende gedeelte. Hij zal de voorbereiding extra gebruiken om weer op niveau te kunnen acteren en weer wedstrijdfit te worden.

Vervolgstap

De 20-jarige Amir Hadji is een middenvelder, die zijn hele jeugdopleiding heeft genoten bij het Voorburgse Forum Sport en speelt nu sinds één jaar bij de O23 van RKAVV. Hij heeft er goed over nagedacht en hoopt bij DWO de vervolgstap te maken in zijn nog jonge voetballoopbaan.

Mentaliteit

Silvion Darson is één van de vele selectiespelers die eersteklasser VUC de rug toekeren in verband met de ontstane situatie bij die vereniging. Deze 21-jarige snelle, behendige vleugelverdediger kan zowel links als rechts uit de voeten. Zijn sterke punten zijn buiten zijn snelheid ook nog zijn timing en sprongkracht in het verdedigen en het technisch verzorgde spel in de opbouwfase. Verder heeft Silvion Darson de juiste mentaliteit waarop het selectievoetbal bedreven dient te worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder