Medewerkers/sters Haaglanden Voetbal luiden voetbalseizoen uit

|||||||||

Voor de medewerkers/ster van Haaglanden Voetbal zit het voetbalseizoen er ook bijna op. Aan de andere kant, komende zondag begint ADO Den Haag alweer met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Dus echt rust is er nooit, het voetbalnieuws blijft ook doorgaan!

Maar de meeste medewerkers/sters kunnen even genieten tijdens de vakantieperiode. Komende zaterdag is een aantal nog actief bij de wedstrijden van Die Haghe en sv Nootdorp en komende dinsdag bij de finale van de Delftse Beloften-competitie. Uiteraard zijn wij zondag ook bij de eerste training van ADO Den Haag present.

Maar afgelopen donderdag was er de sfeervolle afsluiting van het seizoen voor de medewerkers/sters van Haaglanden Voetbal in onze eigen locatie, de TV-studio in het Sir Winston Leisure Center in Rijswijk.

Wij waren bijzonder content, dat zoveel medewerkers/sters aanwezig waren. Iedereen die zich vooraf had opgegeven was present. Er was volop te eten en te drinken en de sfeer was prima. Eindelijk was het weer mogelijk om met elkaar bijeen te komen, nadat wij enkele malen vanwege de corona zo’n bijeenkomst moesten afblazen. Leuk, dat er ook weer nieuwe medewerkers voor de eerste maal op zo’n bijeenkomst aanwezig waren. Ook werd het zeer op prijs gesteld dat diverse clubwatchers aan onze uitnodiging gehoor hadden gegeven.

TV

Hoofdredacteur Ton Beije kon melden, dat de TV-programma’s het afgelopen seizoen via het TV-kanaal van Den Haag FM uitstekend zijn bekeken. ,,Binnenkort zitten wij weer aan tafel met Henk Ruijl (hoofdredacteur van Omroep West/Den Haag FM) en Pelle Matla (zakelijk leider van Den Haag FM) om de punten weer op de ‘i’ te zetten”, liet Beije weten. Ook het wekelijkse TV-programma ‘Studio ADO’ keert weer terug, met nieuwe items.

Website

Ook wordt deze maand de laatste hand gelegd aan een totaal vernieuwde website, die aan alle nieuwste snufjes voldoet, met een nieuw logo, een aangepaste lay-out, modern lettertype, nieuwe homepage-indeling, geen irritaties meer met door reclame verspringende teksten. ,,Wij streven naar 1 augustus met de invoering van de nieuwe website”, aldus Roland van der Linden.

Van der Linden: ,,Ook komt er iets heel nieuws voor de jonge voetballiefhebbers, maar wat dat wordt, houden wij nog even geheim.” Ton Beije liet nog weten, dat hij uiterst content is met de bezoekersaantallen van de website. Ook via de telefoon! Een voorbeeld, de eerste drie weken van juni (terwijl veel clubs al niet meer in competitieverband uitkwamen) meer dan een kwart miljoen bezoekers en zo’n 700.000 pageviews.

Ton Beije verder: ,,We gaan ook door met het leveren van de foto’s aan het AD en de regiokranten Haagsche-, Westlandse, Delftse- en Zoetermeerse Courant. We zouden graag nog wat nieuwe fotografen aan ons arsenaal toevoegen, dat geldt eventueel ook voor clubfotografen. Schroom niet om eens vrijblijvend een afspraak te maken. Dat geldt natuur ook voor verslaggevers of clubwatchers.” Maar ook voor studenten, zoals bijvoorbeeld Thomas Hofman, wonend in deze regio en journalistiek studerend aan de Hogeschool Utrecht. ,,Hij leverde al de nodige wedstrijdverslagen en voorbeschouwingen.” Haaglanden Voetbal, een mooi platform om ervaring op te doen. ,,Dat geldt ook voor cameramensen”, vult Ton Beije aan. ,,Wij beschikken over de nodige apparatuur, want we willen het komende seizoen ook meer video gaan brengen op de website.”  (info: redactie@haaglandenvoetbal.nl of 06-26152916).

En komend seizoen niet te vergeten de terugkeer van onze Podcast, waarin wij op een leuke, maar kritische wijze de actualiteit in het regionale voetbal gaan volgen.

Haaglanden Voetbal hoopt het nieuwe seizoen ook weer te kunnen beschikken over de fotografen Ron Heinen en Patrick Gorlee, die de laatste maanden met wat ongemakken te kampen kregen. En uiteraard wensen wij ook onze fotograaf Fred Reuling alle sterkte toe.

Tenslotte, komend seizoen ook weer het Haaglanden Voetbal Toernooi voor de standaardmannen- en vrouwenteams en jeugd (meisjes en jongens) en het Haaglanden Voetbal Café. Daar komen twee nieuwe events bij, maar daarover in de loop van het komend seizoen meer. Ook voor de organisatie van dat soort events zoeken wij nog medewerkers!

Peter Looijesteijn

Niet in de laatste plaats melden wij een nieuwe medewerker, Peter Looijesteijn, geen onbekende in het Haagse voetbalwereldje. Hij versterkt ons team als manager commerciële zaken; hij gaat voor alle activiteiten op pad om het aantal sponsoren te vergroten. Straks een gloednieuwe – goed bekeken – website én onze TV-programma’s en onze events, mooie platforms voor elk bedrijf, groot of klein!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder