OPMERKELIJK

In deze rubriek tonen wij periodiek opmerkelijke zaken op en rond de voetbalvelden, die onze redactie tegenkwam op TV, internet, twitter of instagram. Onderwerpen over voetballers of clubs uit het betaalde- en amateurvoetbal.

Royston Drenthe maakt tweede doelpunt voor Racing Murcia

Hij begon dit seizoen bij Kozakken Boys. Plots kwam daar een aanbieding uit Spanje, van Racing Murcia. Royston Ricky Drenthe ging daarop in. Inmiddels scoorde de Nederlander (nu tegen Muleño) zijn tweede doelpunt voor zijn nieuwe club. Hij scoorde overigens met zijn ‘verkeerde’ been de 3-0. Het werd uiteindelijk 4-0 voor de Spaanse vierdeklasser.

Een doelman die mee wil voetballen

Doelman Bruno Varela (ex-Ajax) probeerde op het verkeerde moment mee te voetballen en dat leverde een knullige tegentreffer op. De huidige sluitpost van het Portugese Vitória Guimarães SC ging hopeloos in de fout. Zijn ploeg verloor het duel met 1-3.

Invaller Baumgartl kinderlijk in de fout

Invaller Baumgartl mocht bij PSV invallen tegen Olympiakos. En dat kwam de ploeg en trainer Roger Schmidt duur te staan. Hij ging hopeloos in de fout bij de 3-2 van de Griekse gastheer. Een speler die tien miljoen heeft gekost mag zo’n fout niet maken! Overigens niet zijn eerst in het PSV-shirt.

Steward levert pizza’s tijdens Molde-Hoffenheim

Een alerte cameraman zag het tijdens een blessurebehandeling bij Molde FK regen Hoffenheim. Een steward kwam uit de catacomben aanwandelen met twee pizzadozen en een fles cola, op zoek naar degenen die het besteld had! Een duel overigens in de Euuropa League, dat zes treffers opleverde: 3-3.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder