DSO sluit succesvol af en maakt speler en talent seizoen bekend

||||||||||

Op een schitterende locatie in Zoetermeer heeft de selectie van DSO het seizoen afgesloten. Er werd uiteraard terug gekeken en dat werd gedaan middels een door Norbert Hofmeester geproduceerde film van de finaledag.

Hofmeester heeft de hele finaledag gefilmd en heeft daar een geweldige compilatie van gemaakt, die getoond werd aan de selectie en verdere genodigden. Die film nam eenieder weer mee naar die succesvolle dag en beleefden hem opnieuw.

Ook werd er afscheid genomen van de spelers die stoppen met voetbal, Jay, Tim en Pepijn. Deze spelers kregen een mooi aandenken uitgereikt en werden bedankt voor hun inzet voor DSO (zie hierboven).

Ook kreeg de voorzitter Ruud Meere (onder), een mooi aandenken uitgereikt, aangeboden door de spelersgroep.

Uiteraard werden ook de ‘Hudson speler van het jaar’ en ‘het talent van het jaar’ bekendgemaakt. Nico Havenaar, die als spreekstalmeester fungeerde, reikte – samen met Claudio Houtman- de prijzen uit Talent van jaar werd Timo Reinhardt, die thuis zat met corona, maar er toch bij aanwezig was door middel van een facetime-verbinding. Hij kreeg de zilveren schoen uitgereikt voor de topscorer van het jaar en een diner voor twee bij Hudson.

‘Speler van het jaar’

De Hudson speler van het jaar werd Juriaan Koevoets (kopfoto), de speler die met overmacht de prijs in de wacht wist te slepen, werd tevens ook gekozen tot speler van jaar door de selectie zelf. Je kunt dus spreken van een welverdiende en oprechte winnaar. Naast de grote Niels Schoonen Award wisselbokaal en de gouden schoen, kreeg ook hij een diner voor twee aangeboden bij Hudson.

Afscheid

Ook werd afscheid genomen van fenomeen Kees Pouwiel (foto hierboven). Hij is een aantal jaren fysiotherapeut geweest bij DSO en neemt nu afscheid. Pouwiel gaat nu genieten van zijn vrije tijd samen met zijn vrouw.

Bert de Best (foto boven), die iedere speler persoonlijk toesprak en een woord van dank uitsprak aan de spelers en aan de begeleiding. Vooral dankte hij Claudio Houtman voor zijn tomeloze inzet en geweldige steun in alles. Als laatste kreeg trainer Bert de Best ook een mooi aandenken uitgereikt. Claudio Houtman was in het bezit van een gesigneerd shirt van Marco van Basten, die hij aanbood aan Bert de Best. De trainer, een groot bewonderaar van Marco van Basten, was compleet verrast hierdoor.

Ook de afsluiting van het seizoen was een groot succes met een heerlijke BBQ en de nodige speeches.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder