Mo El Osrouti blijft liever voetballen in Bollenstreek

De wegen van aanvaller Mo El Osrouti (foto) en VVSB uit Noordwijkerhout scheiden na dit seizoen. De Haagse speler, die ooit furore maakte in het zondagteam van TAC’90, heeft het altijd prima naar zijn zin gehad bij VVSB.

,,Ik heb me altijd verbonden gevoeld aan de club, ook tijdens mijn blessure”, laat hij weten aan de site Voetbalindebollenstreek.nl. ,,Ik heb ook altijd mijn contract verlengd, terwijl ik amper kon spelen. Dat was ik ook wel aan de club verplicht, vond ik. Ook met de trainers, spelers of bestuursleden kan ik goed overweg. Alleen het systeem waarmee we spelen is voor mij niet goed. Het is prima zo.”

Belangstelling

En dus zal hij komend seizoen niet meer de paars-gele kleuren van VVSB verdedigen. Belangstelling voor de snelle aanvaller is er volop. ,,Er hebben al wat clubs uit Den Haag naar mij geïnformeerd, maar het liefste blijf ik in de Bollenstreek voetballen. Ik vind het mooi hier. Ik hoop zelf nog op het hoogste haalbare, de Tweede Divisie. Ik heb het in het eerste seizoen bij VVSB op dat niveau laten zien.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder