Diverse clubs al bezig met trainingskamp tijdens winterstop

|

Terwijl momenteel ‘de mussen dood van het dak vallen’ vanwege de warmte, zijn er al diverse clubs die serieus bezig zijn met hun trainingskamp tijdens de winterstop van de komende competitie. Juist omdat er nu nog volop keuze is!

Zeker gelet op het feit dat clubs wat het competitieprogramma betreft, de ruimte hebben in januari om op trainingskamp te gaan. Diverse clubs hebben al offertes aangevraagd bij onze partner Trainingskampen.nl voor een trainingskamp in Spanje of Portugal.

Basis

De vereniging Hellevoetsluis heeft zelfs al geboekt. Die club zal komende winter voor het eerst op trainingskamp naar Spanje gaan. De zaterdag tweedeklasser slaat haar kamp op in Valencia. ,,Het klimaat in Spanje is in de winter ideaal om een goede basis te leggen voor de hervatting van de competitie”, stelt voorzitter Edwin Boogaard.

Trainingskampen.nl

Ook Hellevoetsluis zal via Trainingskampen.nl naar de zon vertrekken. ,,Van diverse mensen hebben wij goede verhalen over Trainingskampen.nl gehoord. Het is voor ons de eerste keer in het buitenland en daarom zochten wij een betrouwbare partner. Het zal, naast de teambuilding voor alle spelers en begeleiding, een nieuwe ervaring worden voor de club”, aldus Boogaard.

Haaglanden Voetbal zal ook komende winter diverse clubs gaan volgen tijdens hun trainingskamp. De locatie(s) waar onze equipe(s) naartoe zullen gaan is natuurlijk afhankelijk van de keuze van onze regioclubs de komende periode.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder