OPMERKELIJK

In deze rubriek tonen wij periodiek opmerkelijke zaken op en rond de voetbalvelden, die onze redactie tegenkwam op TV, internet, twitter of instagram. Onderwerpen over voetballers of clubs uit het betaalde- en amateurvoetbal.

Boos

Willem II-trainer Petrovic was boos tijdens duel tegen FC Utrecht. Zijn ploeg stond al snel op ruime achterstand en speelde vervolgens een verloren wedstrijd. Petrovic was zo boos, dat hij zich snel ontdeed van zijn kauwgom, dat smaakte ook niet meer!

Tirade

Gertjan Verbeek was namens ESPN de analist bij het duel van Willem II tegen FC Utrecht. Na afloop las hij Willem II-captain de les, terwijl Jordens Peters pas na 74 minuten was ingevallen. Peters verscheen voor de microfoon om het gevoel van zijn ploeg kenbaar te maken na de afslachting door FC Utrecht (0-6). Verbeek begon al omdat Peters vrede had met zijn reserverol. ,,Jij vindt het oké dat je gepasseerd wordt door Sven van Beek, die bijna een jaar niet gevoetbald heeft. Daar zou ik me niet bij neerleggen.”

Pannenkoek

Eindhoven-spits werkt in de spelersbus nog even een pannenkoek naar binnen

Lekker hoor. FC Eindhoven-aanvaller Jort van der Sande werkte voor de wedstrijd tegen Telstar nog even een pannenkoek met stroop naar binnen, want hij had nog niet gegeten. Hij deed dat in de spelersbus van FC Eindhoven, na de rit van Eindhoven naar Velsen-Zuid.

Plassen

Roda JC-speler Thijmen Goppel (ex-ADO Den Haag) had tijdens de warming-up voorafgaand aan het duel tegen Helmond Sport ineens hoge nood. En dus zocht hij snel een plek achter de afrastering. De camera legde één en ander op afstand vast.

Techniek

Jesper Karlsson van AZ liet tegen VVV Venlo zien over de nodige techniek te beschikken. Hij scoorde fraai de 0-1,. Maar de aanname van de bal was zeker zo indrukwekkend. Hij legde de hoog aangespeelde bal eerst achter het standbeen dood.

ESPN-presentatrice schuldig!

sc Heracles ging onderuit bij RKC in Waalwijk. Dat lag volgens sc Heracles-trainer Frank Wormuth (met een knipoog) aan Hélène Hendriks van ESPN. ,,Het is de tweede keer dat ze hier is en de tweede keer dat we verliezen, dus het moet aan Hélène liggen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder