Café Locus treedt ook toe tot sponsorgroep Haaglanden Voetbal

|

Haaglanden Voetbal komt straks – bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen – met een compleet vernieuwde website. Ook onze TV-programma’s ‘Studio ADO’ en ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ keren terug en dat betekent veel nieuwe mogelijkheden voor sponsoren.

Peter Looijensteijn, onze nieuwe commercieel manager, haalde alweer de volgende nieuwe sponsor binnen. Café Locus zal komend seizoen deel uitmaken van de billboarding van ons TV-programma ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ op de dinsdag.

Gerard Blokpoel, 76 lentes jong, is de oudste uitbater in het Bezuidenhout. Café Locus is uiteraard ook al lang bekend als sponsor van VUC. Maar aankomend seizoen ook actief bij het goed bekeken TV-programma van Haaglanden Voetbal. Gerard Blokpoel en kleinzoon Giovanny Looijensteijn – de opvolger van opa Blokpoel – wensen niet alleen Haaglanden Voetbal, maar ook alle voetballiefhebbers een fantastisch seizoen toe. Café Locus, gevestigd aan de De Sillestraat 1 in Den Haag.

Interesse?

Ook interesse in reclame op onze website (bijna een miljoen paginabezoeken per maand!) of rond onze TV-programma’s, vraag vrijblijvend informatie aan! Aantrekkelijke mogelijkheden! reclame@haaglandenvoetbal.nl

© Haaglanden Voetbal

Lees verder