Café De Stad treedt ook toe tot sponsorgroep Haaglanden Voetbal

|

Haaglanden Voetbal komt straks – bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen – met een compleet vernieuwde website. Ook onze TV-programma’s keren terug en dat betekent veel nieuwe mogelijkheden voor sponsoren.

Peter Looijesteijn, onze nieuwe commercieel manager, haalde alweer de volgende nieuwe sponsor binnen. Café De Stad (van de in de Haagse voetbalkringen niet onbekenden Patrick en Jari Puister) is straks de wedstrijdsponsor bij onze nieuwe rubriek komend seizoen ‘De wedstrijd van de Week’. De datum is nog niet bekend – de KNVB moet de nummering nog bekend maken – maar Café De Stad heeft het duel VELO – VUC alvast ‘vastgelegd’ als sponsor van ‘De Wedstrijd van de Week’.

Café De Stad in de Kettingstraat 6 in hartje Den Haag. Patrick en Jari Puister heten je van harte welkom! (Openingstijden: Maandag Gesloten, dinsdag en woensdag 15:00 – 00:00, donderdag 15:00 – 02:00, vrijdag 14:30 – 02:00, zaterdag 14:00 – 02:00 en zondag 14:00 – 01:00).

Ook interesse?

Ook interesse in reclame op onze website (bijna een miljoen paginabezoeken per maand!) of rond onze TV-programma’s, vraag vrijblijvend informatie aan! Aantrekkelijke mogelijkheden! reclame@haaglandenvoetbal.nl

Lees verder