Hagenaar Ronald Freen wordt nieuwe hoofdtrainer van VOB

Het bestuur van het Rotterdamse VOB heeft de technische staf voor volgend seizoen rond. Aan het technische roer komt bij de club een Haags duo te staan. Hoofdtrainer wordt Ronald Freen (foto) en zijn vaste assistent blijft Dennis Beumer.

Ronald Freen komt over van VUC, war hij als trainer fungeerde van het tweede elftal (reserve eerste klasse). Daarvoor is hij bijna tien jaar jeugdtrainer geweest bij meerdere elftallen van SEV in Leidschendam en Oliveo uit Pijnacker. Als voetballer is hij actief geweest in de jeugd van Laakkwartier en ADO Den Haag en later in de senioren bij achtereenvolgens RVC Rijswijk, Haaglandia, Semper Altius, SEV en KMD. Bij de laatste – Westlandse – club in de 7 tegen 7 competitie.

Keuze

Na de onlangs gevoerde gesprekken denkt voorzitter Vincent Sparreboom de juiste keuze te hebben gemaakt om dit Haagse trainersduo binnen te halen. ,,Ronald en Dennis zijn in mijn ogen erg enthousiast en gedreven om hun voetbalvisie over te brengen op de selectie van VOB.” Ronald Freen hoopt dit jaar op te kunnen gaan voor het diploma UEFA B. Het duo lijkt aan de slag te kunnen gaan met een vrijwel intact gebleven selectie van VOB.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder