Maurice Steijn doet na zege met NAC mee om directe promotie

De kans dat de Haagse trainer Maurice Steijn (foto) volgend seizoen werkzaam zal zijn in de Eredivisie, lijkt met de week groter te worden. Zijn ploeg NAC deed maandagavond in ieder geval goede zaken door simpel te winnen van TOP Oss: 3-0.

Eerder in het weekend ging Almere City thuis onderuit tegen Cambuur en liet De Graafschap dure punten liggen tegen Jong AZ. Voor NAC Breda was het maandagavond dus zaak de volle buit te pakken in het Rat Verlegh Stadion tegen TOP Oss. Met drie punten erbij zouden de mannen van Maurice Steijn weer volop mee gaan doen in de strijd om directe promotie.

Oud-ADO-ers

Steijn werd daarbij geholpen door twee oud-ADO Den Haag-spelers. Dion Malone zette de ploeg uit Breda met een kopbal op 1-0 en vlak voor rust tekende Lex Immers voor de 2-0. Diep in de tweede helft maakte Nick Venema het karwei af: 3-0.

Op dit moment staat NAC vierde met evenveel punten als Almere City en de achterstand op de nummer twee De Graafschap is vier punten. En die tweede plaats geeft aan het einde van het seizoen recht op directe promotie naar de Eredivisie.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder