Rentree van Nathan Aké bij Manchester City op komst

Hagenaar Nathan Aké (foto), die ooit het shirt droeg van Wilhelmus, sluit deze week weer aan bij de groepstraining van Manchester City. Hij is hersteld van een hamstringblessure, die hem al lange tijd parten speelde.

Zijn laatste duel voor City was het thuisduel tegen Newcastle United op Boxing Day. De international, die afgelopen zomer door Manchester City is overgenomen van AFC Bournemouth, hoopt zodra hij voldoende wedstrijdritme heeft weer inzetbaar te zijn, zo liet trainer Pep Guardiola op de laatste persconferentie weten. VI citeert: ,,Hij is op de weg terug, het heeft lang geduurd. Hij heeft een moeizame revalidatie gehad, het herstelproces verliep langzamer dan verwacht. Dat gebeurt soms bij spelers. Hij heeft er alles aan gedaan.”

Champions League

Manchester City is nog actief in de Champions League. Op 16 maart staat de return tegen Borussia Mönchengladbach op het programma. Maar ook in de Engelse competitie staat de ploeg van Guardiola voor enkele zware ontmoetingen tegen onder meer Wolverhampton Wanderers, Manchester United, Southampton en Fulham.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder