Marcley Manuela: ,,Ik had graag gespeeld tegen BK Olympic”

Lunds BK, de nieuwe club van Marcley Manuela (foto), zou dit weekend tegen BK Olympic spelen, maar de ploeg uit Malmö meldde zich kort voor de wedstrijd begon wegens personele problemen af. Voor de ploeg van coach Jimmi Olsson restte niets ander dan trainen.

Tekst: Alex Pronk

Manuela: ,,Het is wel jammer dat ik niet kon spelen tegen een bekende ploeg, waar ik al eerder twee maal tegen heb gescoord.” Nomaliter had Lunds BK de volgende wedstrijd pas over twee weken gespeeld, maar de technische staf heeft besloten om toch snel een wedstrijd in te plannen. Helsingborg IF, dat een klasse hoger speelt en dit weekend voor de Zweedse Cup tegen Häcken moest spelen, was bereid om maandag (8 maart) aan te treden voor een oefenpartij. Het duel zal om 17.00 uur aanvangen in het Olympia Stadium van Helsingborg IF. Bij die club speelt onder meer de Nederlander Anthony van den Hurk. Hij kwam over van MVV Maastricht.

Leuk

Marclay Manuela weer: ,,Leuk om tegen weer een Nederlandse speler tegen te komen, zodat ik heel even in mijn eigen taal kan spreken. Maar helaas is hij ook een spits.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder