ADVERTORIAL: Aanbod Trainingskampen.nl voor komende zomerperiode

Haaglanden Voetbal en Trainingskampen.nl slaan ook de komende jaren de handen ineen. Beide bedrijven zijn al jarenlang partner en hebben inmiddels een sterke band opgebouwd. Zowel Haaglanden Voetbal als Trainingskampen.nl zien veel voordelen en mogelijkheden in de samenwerking die al jaren standhoudt.

Hopelijk kan er op niet al te lange termijn weer tegen een bal getrapt worden in wedstrijdverband en kunnen in de zomer en winter weer veel trainingskampen plaatsvinden. In combinatie met Trainingskampen.nl zullen binnenkort speciale deals bekend worden gemaakt voor de clubs uit deze regio.

Geen wedstrijden, geen competitie. Niet met je teamgenoten in de kantine de derde helft beleven. Wat duurt het lang hè? Maar het einde is nu echt in zicht!    Trainingskampen.nl heeft haar aanbod weer uitgebracht voor de zomerperiode, met daarin weer plaats in de selectie voor een aantal mooie nieuwe bestemmingen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van Leeuwarden, Mierlo of Maastricht?

Het huidige seizoen is al vroegtijdig ten einde, maar des te belangrijker wordt het nieuwe seizoen! Komende zomer gaan wij ervan uit dat de bal weer letterlijk gaat rollen! Wat denken jullie? Een trainingskamp wordt nu nóg belangrijker om het teamgevoel te versterken, te trainen onder perfecte omstandigheden en jezelf optimaal voor te bereiden op het seizoen 2021-2022.

Is een trainingskamp wel iets voor ons? Juist wel, nóg meer groeit de intentie om samen te trainen in groepsverband, de voetbalschoenen weer uit de kast te halen én nadien een drankje te doen met elkaar! Voor elk team met élk budget heeft Trainingskampen.nl een bijpassend aanbod!

Vraag nú HIER gratis en geheel vrijblijvend aan!

Onze medewerkers adviseren jou graag over het beste aanbod! Ook komen ze graag in contact over de best mogelijke voorwaarden in deze tijd. Gaat de competitie 2021-2022 niet door of start het later? Kosteloos verplaatsen is altijd mogelijk! Aarzel niet en kom in contact, wij geven graag de bal op maat!

Vele regioclubs zoals ADO Den Haag, SVV Scheveningen, HV & CV Quick Den Haag, Vitesse Delft, HVV RAS, RKDEO, Oliveo, RKAVV en vele andere regioclubs hebben een compleet georganiseerd trainingsweekend via Trainingskampen.nl mogen beleven.

Neem contact op via: info@trainingskampen.nl of bel 078-6291577.

Lees verder