Marcley Manuela verliest met zijn Zweedse ploeg en treft viermaal paal

Helsinborg IF was maandagavond ruim met 6-1 te sterk voor Lunds BK, de Zweedse club van regiospeler Marcley Manuela (foto). Na de eerste helft stond de Helsingborg IF met 2-1 voor. De treffer van Lunds BK kwam vlak voor rust van Filip Pivkovski.

Tekst: Alex Pronk

Helsingborg IF (waar onder meer Anthony van der Hurk werd gespaard) gaf speeltijd aan de spelers die afgelopen weekend het grootste deel van de bekerwedstrijd tegen BK Häcken (1-1) niet in actie kwamen. Nu kregen veel jonge spelers een kans tegen Lunds BK, dat overigens ook de nodige wissels toepaste tijden het oefenduel.

Paal

Marclay Manuela speelde maar veertig minuten mee en had in die periode het geluk niet aan zijn zijde. Liefst vier keer trof de Zoetermeerder de paal van tegenstander Helsingborg IF, dat in de competitie een klasse hoger uitkomt.

De volgende wedstrijd van Lunds BK is in het eigen Klostergårdens IP Stadion op dinsdag 16 maart om 17.00 uur tegen Landskrona BoIS.