Mark Schuur treft bij TOGB ervaren staf aan

Eerder trok Hoofdklasser TOGB Mark Schuur voor komend seizoen als nieuwe hoofdtrainer aan. Schuur, die overkomt van Westlandia, waar hij assistent-trainer is bij de zondagselectie, zal een zeer ervaren staf aantreffen op het Hoge Land.

Zo zal hij als keeperstrainer Pim Doesburg (foto) in zijn staf treffen. Doesburg blijft nog een jaar actief en gaat aan zijn tiende seizoen beginnen. Materiaalman John Baard heeft eveneens zijn jawoord gegeven om komend seizoen te selectie wederom te verrijken met zijn diensten. Hij gaat hiermee zijn 38e (!) seizoen in bij de zondagselectie van TOGB.

Teamleider

Sander den Uijl is ook weer van de partij en wordt de teamleider van de ploeg en gaat hiermee zijn vijftiende seizoen in. Ook ex-voetbalprof Roland Bergkamp zal weer actief zijn in de staf en gaat Schuur assisteren en als spitsentrainer aan de slag bij de elite van TOGB. Winston Baisie zal ook komend seizoen conditie-, kracht- en stabiliteitstrainer zijn van de zondagselectie. Frank Heintjes is wederom de teammanager van de zondagselectie voor het komend seizoen. De benoeming van de nieuwe assistent-trainer van de zondagselectie laat nog even op zich wachten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder