Ervaren sterkhouders blijven TOGB-zondagselectie trouw

Dertien spelers uit de huidige zondagselectie gaven eerder aan ook komend seizoen te zullen spelen voor Hoofdklasser TOGB. Daar komt een vijftal bij.

Verdediger Jordan Weegman is ook komend seizoen te bewonderen op het Hoge Land. De linkspoot gaat aan zijn vierde seizoen als selectiespeler van start in het seizoen 2021-2022. Ook de spelbepalende middenvelder Zackaria Doumajd en de ervaren verdediger Youness Assaih zullen in het nieuwe seizoen de kleuren van TOGB verdedigen.

Kopsterk

Ook de kopsterke centrumspits Sven Paternot (foto), voormalig speler van het Delftse Wippolder, zal komend seizoen te bewonderen zijn in het geel zwart. Paternot start aan zijn derde seizoen op het Hoge Land. Tot slot heeft ook aanvoerder Jay Zandbergen ja gezegd tegen TOGB. Zandbergen is de laatste jaren uitgegroeid tot een steunpilaar in de zondagselectie en was eveneens dit seizoen aanvoerder van TOGB-zondagselectie.

Vertrekkende spelers

Komend seizoen kan de nieuwe trainer van de zondagselectie, Mark Schuur, geen beroep meer doen op een vijftal spelers. Jesper Stijnman, stopt als selectiedoelman, maar blijft wel aan als jeugdtrainer. Stijnman wordt samen met Bas Mourits trainer van TOGB JO12-1. Aanvaller Yousif de Kock gaat terug naar oude liefde BVCB. Centrale verdediger Dewi van Wijchen gaat terug naar OLIVEO. Ook verdediger Nagier Bonavacia vertrekt bij TOGB. Het is nog niet bekend waar hij zijn voetbalcarrière zal vervolgen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder