Leo van Beurden stopt komende zomer als voorzitter van Schipluiden

Bij Schipluiden zal voorzitter Leo van Beurden (foto) na vijf jaar de voorzittershamer per 1 juli aanstaande neerleggen. ,,Ik had nog makkelijk een paar jaar door kunnen gaan, maar de tijd is rijp voor verjonging in commissies en bestuur”, laat Van Beurden op de clubsite weten.

Nadat eerder al Jacob Boks afscheid nam van het bestuur is het nu dus de beurt aan een andere oudgediende, Leo van Beurden, om een stapje terug te doen. Na een lustrum als voorzitter te hebben gefungeerd hoopt hij nu op een opvolger uit een jongere generatie. Dat zou mooi aansluiten op de verjonging van het bestuur, dat al eerder was ingezet bij Schipluiden.

Jongelui

,,Met Mike de Blij (secretaris), Peter van Oyen (Technische Zaken/Beheer) en Robert Notenboom (jeugdvoorzitter) lopen hier al wat jongere gasten rond die uitstekend werk doen”, aldus Van Beurden. ,,Onlangs is Dirk-Jan Renaud (Technische Zaken) en ook Sven Bekkers daarbij gekomen, die de taken van zijn moeder heeft overgenomen als coördinator Ledenadministratie. We zijn nu dus op zoek naar een nieuwe voorzitter en ook nog naar iemand die Piet van den Berg (penningmeester) kan ondersteunen en in de toekomst kan opvolgen. Het zou mooi zijn als er wat jongelui opstaan en zeggen ‘Dat gaan wij doen!’.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder