Voormalig ADO Den Haag-speler Segun Owobowale kiest voor AFC

Tweede Divisionist AFC heeft zich voor komend seizoen versterkt met Segun Owobowale (foto). De voormalig speler van ADO Den Haag was dit seizoen actief voor vv Noordwijk, waar hij bij het begin van de afgebroken competitie en prima indruk achterliet.

Owobowale, die met voetballen begon bij Foreholte, doorliep daarna de jeugdafdeling van ADO Den Haag, waar hij in alle selectieteams uitkwam en op 17-jarige leeftijd (augustus 2014) zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de club in de Eredivisie tegen Cambuur. Hij kwam vlak voor tijd in het veld voor Thomas Kristensen. In 2016 stapte hij over naar NEC, maar mede door een blessure werd dat geen succes.

Compliment

,,Als AFC interesse toont, dan is dat een groot compliment voor je prestaties”, laat Owobowale weten op de website van de Amsterdamse club. ,,Ik vind het mooi om uit te komen voor de Kampioen van de Tweede Divisie (van 2018-2019). En ik kom weer samen te spelen met één van mijn beste vrienden, Cody Claver. Dat was voor mij een belangrijke reden. De overstap naar AFC is voor mij de juiste.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder