Maurice Steijn laat met NAC dure punten liggen tegen Go Ahead Eagles

NAC Breda, de ploeg van de Haagse trainer Maurice Steijn (foto) en voormalige ADO-spelers Lex Immers, Dion Malone en Thom Haye, is er zondag in het Rat Verlegh Stadion niet in geslaagd de punten afhandig te maken van Go Ahead Eagles.

De formatie uit Deventer keerde huiswaarts met een nipte 0-1 zege door een treffer in de eerste helft van Jeroen Veldmate. Go Ahead Eagles was overigens voor de pauze de bovenliggende partij en kwam na de doelwisseling niet echt meer in de problemen. NAC verspeelde in de laatste duels kostbare punten. De Laatste vier wedstrijden leverden namelijk maar vier punten op. Directe promotie naar de Eredivisie is daardoor weer verder weg komen te staan.

Concurrent

Concurrent De Graafschap pikte wel de drie punten mee bij Jong FC Utrecht. Daryl van Mieghem scoorde halverwege het eerste bedrijf de openingstreffer. Doelman Rody de Boer (onder meer ex-ADO den Haag) hield verder zijn doel schoon voor de ploeg uit de Achterhoek. De Graafschap heeft nu vier punten meer dan NAC. Almere City FC, dat het gestaakte duel (vanwege de sneeuw) tegen Roda JC nog moet uitspelen, heeft momenteel twee punten meer dan de ploeg van Maurice Steijn (met dus nog het restant te spelen tegen Roda JC).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder