Maurice Steijn blijft ondanks magere resultaten volop geloven in NAC

Ondanks de slechte resultaten van de afgelopen weken – van de laatste vijf duels werd er maar één gewonnen – blijft trainer Maurice Steijn (foto) geloven in zijn team. ,,Ik heb wel het gevoel dat ik ze nog kan raken”, liet de Hagenaar weten aan dagblad BN DeStem.

Steijn maakte zijn opmerking na afloop van de thuisnederlaag van vrijdag tegen Excelsior (1-2). Doel bij aanvang van het seizoen was promotie naar de Eredivisie. Na de nederlaag lijkt rechtstreekse promotie ver weg, want de achterstand op De Graafschap is opgelopen naar zeven punten.

Chemie

Natuurlijk baalt ook Steijn van de matige resultaten en het verlies in eigen stadion tegen Excelsior. ,,Het is voor iedereen heel vervelend dat de wisselvalligheid er niet uitgaat, maar ik ben zeker strijdvaardig. Met deze ploeg hebben we ook een reeks van zes en zeven overwinningen behaald. Ik heb nog steeds chemie met de groep en ook met de staf”, aldus Steijn tegen BN DeStem.

Nacompetitie

De kans op promotie is zeker nog niet verkeken voor de ploeg van onder meer de oud-ADO-spelers Lex Immers en Dion Malone. De ploeg uit Breda kan dat eventueel nog realiseren via de nacompetitie. Dan moeten wel drie duels winnen worden afgesloten. Steijn: ,,Ik heb nog steeds alle vertrouwen in deze groep en denk dat wij dat kunnen. Ik wil er vol voor gaan en dan kunnen we in de nacompetitie gaan vlammen.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder