Sean van der Stap versterkt volgend seizoen selectie van sv Honselersdijk

Na achttien seizoenen verruilt de 22-jarige Sean van der Stap Quintus voor sv Honselersdijk. In een interview in het VoetbalJournaal, sprak de getalenteerde vleugelaanvaller zijn ambitie uit om zo hoog mogelijk te willen voetballen.  Door zich vanaf het seizoen 2023-2024 aan te sluiten bij de selectie van sv Honselersdijk voegt hij de daad bij het woord.

Tijdens het afgelopen Westlands Voetbalgala werd Sean van der Stap achter Steyn de Bruijn als derde verkozen voor de categorie Talent van het jaar. Met deze verkiezing op zak was afgelopen zomer de Heulenaar al teamgenoot van Honselersdijkers Tom van Veen en Steyn de Bruijn in het Westlands Elftal. Dit kan vanaf volgend seizoen wekelijks gaan voorkomen.

Bekenden

Op Sportpark de Strijphorst zal Van der Stap veel bekenden tegenkomen. ,,Vrienden van mij als Toby Hartman, Luuk Mounthaan, Thijs van der Ende, Jason Roos, Rik en Kevin de Brabander spelen in het vijfde elftal van sv Honselersdijk.” Daarnaast is hij bevriend met Sven de Bruijn (assistent-trainer JO19) en heeft hij gespeeld onder onze JO19-hoofdtrainer Roy Jansen.

Hoogtepunten

De fervent zaalvoetballer kijkt met genoegen terug op zijn periode bij Quintus. ,,Hoogtepunten waren het behalen van de O23-finale om de Beltona cup en met het eerste elftal het behalen van een periodetitel.” Tot zijn eigen teleurstelling mist er nog iets in dit rijtje aan hoogtepunten. ,,Mijn vrienden plagen mij dat ik nog nooit een kampioenschap heb behaald.”

 

Lees verder