Veel mogelijkheden voor sponsors en adverteerders op Haaglanden Voetbal

|

Helaas hebben wij weer te maken met een verloren voetbalseizoen bij de amateurs. Maar optimistisch als wij zijn, kijken wij alweer vooruit naar de nieuwe voetbaljaargang met hopelijk interessante competities bij de jeugd, vrouwen en senioren op zaterdag en zondag.

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen, zowel voor deze website als voor onze TV-voetbalprogramma’s. En er is veel nieuws op komst: veel (vaste) nieuwe rubrieken op deze site, nieuwe formats voor TV-programma’s. Een uiteraard onze wekelijkse voor- en nabeschouwingen en wedstrijdverslagen, waar ook onze fotografen weer de fraaiste beelden bij zullen leveren.

Onmisbaar

Dat opent ook mogelijkheden voor sponsors én adverteerders om tegen heel aantrekkelijke tarieven hun bedrijf of producten in de etalage te zetten. Bovendien zijn sponsoren en adverteerders ook voor Haaglanden Voetbal onmisbaar om dagelijks al het voetbalnieuws te kunnen (blijven) brengen. Laat ons niet in de steek!

Mogelijkheden

Wij hebben heel aantrekkelijke aanbiedingen, zoals banner op de homepage, bij de uitslagen of voor/nabeschouwingen of verslagen van uw club of het sponsoren van nieuwe rubrieken, commercials rond onze TV-programma’s, advertorials plaatsen, maar er liggen ook heel interessante sponsorpakketten op de plank. Vraag vrijblijvend eens om nadere informatie en u zult versteld staan van de mogelijkheden rond onze dagelijks uitstekend bekeken website (ook nu nog tijdens die voetballoze periode bij de amateurs) en veel kijkers trekkende TV-programma’s. Tarieven waar u het niet voor kunt laten! Sponsoring/adverteren per maand, kwartaal, half of heel seizoen, alles is mogelijk!

Informatie? Mail naar: reclame@haaglandenvoetbal.nl of bel 06-26152916. Geheel vrijblijvend doen wij u informatie toekomen of maken wij graag een afspraak om één en ander nader toe te lichten! Sponsoring en adverteren bij Haaglanden Voetbal: Een schot in de roos!

Lees verder