Zeljko Petrovic wil duel van zijn Willem II tegen ADO Den Haag niet missen

Willem II-trainer Zeljko Petrovic (foto) moest afgelopen weekend verstek laten gaan bij het duel van zijn ploeg tegen FC Utrecht uit. De voormalige trainer van ADO Den Haag was getroffen door een acute hernia. Op Hemelvaartsdag wil hij zeker in het Cars Jeans Stadion zijn, als Willem II tegen ADO Den Haag moet aantreden.

Eigenlijk gaat Petrovic ervan uit, dat hij komende zondag al op de bank zit bij Willem II, dat dan gastheer is van PSV. Eigenlijk zou de bevlogen trainer een operatie moeten ondergaan om het euvel definitief te verhelpen, maar zo’n operatie kan niet plaatsvinden vanwege corona. Petrovic kiest daarom voor een kleine ingreep, een zogeheten zenuwblokkade. Tegen het Brabants Dagblad zegt hij daarover: ,,Het is niet meer te doen. Ik doe geen oog dicht en zelfs met morfine is de pijn bijna ondraaglijk. Het zuigt me helemaal leeg.”

Buitenland

Petrovic heeft ook nog overwogen om zich in het buitenland te laten helpen. ,,Maar dan zou het niet zeker zijn of ik bij de uitwedstrijd tegen ADO kan zijn op 13 mei. En dat is voor mij een absolute must. Daarom laat ik nu die blokkade maar doen om snel van de pijn af te zijn en weer aan de slag te kunnen. Als het allemaal volgens planning verloopt, kan ik vrijdag weer de training leiden. We moeten er alles aan doen om Willem II in de Eredivisie te houden.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder