Feyenoord stelt Danny Mulder aan als trainer van vrouwenteam

Danny Mulder (foto) is komend seizoen de trainer van Feyenoord Vrouwen 1 in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Een nieuwe tegenstander van de ADO Den Haag Vrouwen. Mulder (47), die een contract heeft getekend tot en met medio 2022, was de afgelopen twee seizoenen trainer van de Beloften Vrouwen van de Rotterdamse club.

Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, ziet de aanstelling van Mulder als een logische zet. ,,Danny zit al bijna dertig jaar in het vak en is een trainer die veel ervaring heeft met de begeleiding van jonge, talentvolle speelsters. Wat dat betreft denken we dat hij goed bij ons past. Aan Danny de taak om verder te gaan waar hij bij de beloften al mee bezig was: het verder opbouwen en doorontwikkelen van het vrouwenvoetbal bij Feyenoord, zodat we in de toekomst mee gaan doen om de prijzen.”

Trots

Mulder zelf is trots dat hij zichzelf de allereerste trainer van Feyenoord Vrouwen 1 mag noemen. ,,Ik kijk ontzettend uit naar komend seizoen, waar veel nieuwe dingen op ons af zullen komen. We gaan de Eredivisie Vrouwen in met een team dat bestaat uit een prettige mix van zelf opgeleid talent en nieuwe speelsters van buitenaf. Daarmee hopen we wat moois neer te kunnen zetten.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: VoetbalRotterdam)

Lees verder