Naam  Tom Beugelsdijk wordt genoemd bij mogelijke spotfixing

Sparta Rotterdam heeft kennisgenomen van de berichtgeving over een mogelijke spotfixing in het betaald voetbal. In de berichtgeving hierover wordt de naam van Tom Beugelsdijk (foto) genoemd.

Sparta heeft maandagochtend gesproken met de speler, waarin hij aangeeft de overtreding uitsluitend gemaakt te hebben in de hitte van de strijd. De Rotterdamse club zal op dit moment geen verdere reactie geven.

Zowel bij de club als speler is niet bekend of er daadwerkelijk een onderzoek gestart wordt. Mocht er een onderzoek gestart worden dan zal de club hier uiteraard alle medewerking aan verlenen en heeft de club vertrouwen dat het integer en zorgvuldig zal plaatsvinden. Ook Tom Beugelsdijk heeft vertrouwen in de uitkomst van een mogelijk onderzoek.

Sparta wil benadrukken dat, tot een eventueel onderzoek afgerond is, dit geen invloed heeft op de samenstelling van de selectie in de komende wedstrijden. De focus van zowel de club als spelersgroep ligt de komende week op het bereiken van de play-offs.

Het zou gaan om een gele kaart in het duel van Sparta tegen PSV (zie onder).

© Haaglanden Voetbal

https://twitter.com/i/status/1391730898949873665

Lees verder