Thomas Verheydt bij nominaties ‘Speler van het jaar’ Keuken Kampioen Divisie

Vijf spelers zijn genomineerd voor titel Speler van het Jaar in Keuken Kampioen Divisie. Tot die vijf spelers behoort ook Hagenaar Thomas Verheydt (foto), die nu uitkomt voor Almere City FC, dat nog via de play-offs een kans heeft om te promoveren naar de Eredivisie.

De Speler van het Jaar komt voort uit de vier winnaars van de Bronzen Schilden dit seizoen: Robert Mühren van SC Cambuur (beste speler van de eerste periode), Thomas Verheydt van Almere City FC (tweede periode), Sam Beukema van Go Ahead Eagles (derde periode) en Jizz Hornkamp van FC Den Bosch (vierde periode). Zij waren al automatisch genomineerd. De aanvoerders en trainers uit de Keuken Kampioen Divisie hebben als vijfde kandidaat gekozen voor Mounir El Allouchi van NAC Breda.

Men gaat er vanuit dat Robert Mühren de grote favoriet is, want de 31-jarige spits scoorde dit seizoen liefst 38 doelpunten in 37 competitiewedstrijden voor de kampioen uit Leeuwarden.

Thomas Verheydt komt vandaag met zijn Almere City FC in de play-offs thuis in actie tegen NEC Nijmegen. Dat duel vangt aan om 21.00 uur.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder