FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren haalt uit naar KNVB

De voorzieningenrechter heeft vrijdag uitspraak gedaan, dat de KNVB terecht de finale van de play-offs heeft verplaatst van zaterdagavond naar zondagmiddag (12.15 uur). FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren (foto) liet, nog vóór de gerechtelijke uitspraak was gedaan, in niet mis te verstane bewoordingen weten wat hij van de KNVB vindt.

De burgemeester van Rotterdam had in verband met het Songfestival de wedstrijd in De Kuip op zaterdagavond verboden. De KNVB wil dat een beslissing op het veld verkregen wordt (‘sportieve belangen moeten zwaarder wegen’). Het besluit van de bond om het duel te verplaatsen gaf Van Seumeren aanleiding zijn mening te spuien over de KNVB bij RTV Utrecht: ,,Het is een ongelofelijk slecht georganiseerde bende”.

Bende

,,Er is totaal geen gevoel voor empathie. Dat zit in die hele organisatie. Het is een ongelofelijk slecht georganiseerde bende. Ook in dit geval: wij krijgen gewoon een brief dat de wedstrijd is verplaatst. Je zou toch op zijn minst verwachten dat er een belletje komt of dat ze even overleggen?”, aldus Van Seumeren, nog voordat de uitspraak bekend was.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder