Danzell Gravenberch verkast van Sparta naar De Graafschap

Afgelopen seizoen was Danzell Gravenberch (op foto in actie tegen ADO) van Sparta tijdens de winterstop ook even in beeld bij ADO Den Haag. De Rotterdammers lieten de aanvaller toen echter niet gaan. Komend seizoen komt ADO Den Haag hem weer tegen, maar dan in de Keuken Kampioen Divisie als speler van De Graafschap.

De Graafschap en Danzell Gravenberch zijn een contract voor twee seizoenen overeengekomen. De 27-jarige aanvaller komt over van Sparta Rotterdam. Gravenberch was eerder actief in de jeugdopleiding bij Ajax en speelde achtereenvolgens bij NEC Nijmegen, Universitatae Cluj (Roemenië), Reading (Engeland), KSV Roeselare (België), TOP Oss en FC Dordrecht.

Fysiek

,,Met Danzell halen wij een fysiek sterke aanvaller in huis. Wij denken dat hij goed past in de manier van spelen die wij voor ogen hebben”, laat manager voetbalzaken Peter Hofstede (een oude bekende in Den Haag) weten. Gravenberch heeft er zelf ook zin in in Doetinchem. Op de clubsite zegt hij: ,,Toen De Graafschap zich meldde was ik direct enthousiast. Ik kijk uit naar het spelen in een goed gevulde Vijverberg. Na de vakantie gaan wij ons opmaken voor een spannende competitie met veel grote clubs.”

Hieronder een video met een interview, dat De Graafschap had met haar nieuwe aanvaller.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder