Hagenaar Jordy Wehrmann keert na huurperiode terug bij Feyenoord

Hagenaar Jordy Wehrmann (foto) keert terug naar Feyenoord. Hij speelde het tweede deel van het seizoen op huurbasis bij FC Luzern, waarmee hij het seizoen uitstekend afsloot door het winnen van de Zwitserse beker.

Wehrmann, die ooit in de jeugd begon bij het Haagse SVH, maakte eerder dit seizoen onder Dick Advocaat zijn debuut, al bleef dat beperkt tot invalbeurten in de slotfase. Daarom maakte hij gretig gebruik van de mogelijkheid om na de winterstop op huurbasis te gaan spelen bij FC Luzern. Het was voor Wehrmann een nuttige en fijne periode, dat valt op te maken uit zijn reactie op Instagram: ,,Ik voelde me erg welkom bij deze fantastische club en we hebben het met de winst in de bekerfinale fantastisch af weten te sluiten. Misschien ontmoeten we elkaar nog eens in de toekomst.”

FC Luzern had wel een optie tot koop bedongen bij Feyenoord, maar maakt daar geen gebruik van. Wehrmann meldt zich dus weer in Rotterdam en mag zich in de voorbereidingsfase bewijzen aan de nieuwe trainer Arne Slot.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder