Veel kansen voor sponsors en adverteerders bij Haaglanden Voetbal

Haaglanden Voetbal heeft niet alleen de best bekeken website van deze regio (dat wijzen de dagelijkse bezoekersaantallen uit), maar is ook de meest actuele met veelal eigen voetbalnieuws. Dat hebben wij – met dagelijks nieuws – ook bewezen tijdens de coronaperiode.

Voor het komend seizoen hebben wij fraaie – financieel zeer aantrekkelijke – mogelijkheden voor sponsors en adverteerders op zowel deze website als rond onze TV-programma’s en social media.

De corona-ellende lijkt richting het nieuwe voetbalseizoen ten einde. Optimistisch als wij zijn, kijken wij alweer vooruit naar de nieuwe voetbaljaargang met hopelijk interessante competities bij de jeugd, vrouwen en senioren op zaterdag en zondag.

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen, zowel voor deze website als voor onze TV-voetbalprogramma’s. En er is veel nieuws op komst: veel (vaste) nieuwe rubrieken op deze site, voor- en nabeschouwingen van het amateurvoetbal van hoog tot laag, uitslagen en standen als eerste en nieuwe formats voor onze TV-programma’s. Verder natuurlijk het Haaglanden Voetbal Toernooi voor alle categorieën (uitmondend in een grote finaledag).

Onze fotografen gaan natuurlijk weer op pad bij de vele wedstrijden in het weekend (en doordeweeks) en zullen ook – waar nodig – de foto’s leveren voor de sportpagina’s van AD/Haagsche-, Westlandse-, Delftse- en Zoetermeerse Courant.

Natuurlijk volgen wij tijdens de winterstop weer clubs op de voet die in het buitenland op trainingskamp gaan via onze partner Trainingkampen.nl

Ook prijzen wij ons gelukkig, dat wij weer nieuwe medewerkers kunnen toevoegen aan ons bestand, en niet de minste.

Onmisbaar

Dit alles opent ook mogelijkheden voor sponsors én adverteerders om tegen heel aantrekkelijke tarieven hun bedrijf of producten in de etalage te zetten. Op de website of met een commercial rond onze TV-producties. Sponsoren en adverteerders zijn ook voor Haaglanden Voetbal onmisbaar om dagelijks al het voetbalnieuws te kunnen (blijven) brengen. Laat ons dus niet in de steek!

Mogelijkheden

Wij hebben veel aantrekkelijke aanbiedingen en komen graag aan uw wensen tegemoet. En dat voor tarieven waar u het niet voor kunt laten! Sponsoring/adverteren per maand, kwartaal, half of heel seizoen, alles is mogelijk!

Informatie? Mail naar: reclame@haaglandenvoetbal.nl of bel 06-26152916. Geheel vrijblijvend doen wij u informatie toekomen of maken wij graag een afspraak om één en ander nader toe te lichten! Sponsoring en adverteren bij Haaglanden Voetbal: Een schot in de roos!

Lees verder