NAC wil breken met reputatie en houdt vertrouwen in Maurice Steijn

Het ‘rommelt’ bij NAC tussen hoofdtrainer Maurice Steijn (foto) en de per 1 april aangesteld Ton Lokhoff als technische directeur. Maar NAC wil duidelijk af van de reputatie, dat de club een kerkhof is voor trainers. Dat heeft de Raad van Commissarissen duidelijk laten weten aan algemeen directeur Mattijs Manders.

De RvC, gesteund door de aandeelhouders en de supporters, wil door met Hagenaar Steijn. Er moet rust binnen en rond de club komen. Dan komt er ook weer ruimte voor investeringen. Als het dus aan de RvC ligt, blijft Maurice Steijn, die vorige zomer een contract voor drie jaar tekende, gewoon aan als hoofdtrainer.

Opdracht

Volgens de RvC moet directeur Manders er alles aan doen om Steijn en Lokhoff weer op één lijn te krijgen. ‘Houd vast aan de doelstellingen van de club, met behoud van zowel de technisch directeur en de hoofdtrainer. Zorg voor een omgeving waarin dat mogelijk is’, is de opdracht.

Ook de spelersgroep wil graag door met Steijn. Ralf Seuntjes verlaat De Graafschap om bij NAC te gaan spelen en ook daar speelde Steijn een belangrijke rol in, gelet op hun eerdere relatie bij VVV Venlo.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder