‘Ruzie voorbij in Breda’: Ton Lokhoff gaat, Maurice Steijn blijft!

Na amper drie maanden in dienst te zijn geweest als Technische Directeur is Ton Lokhoff alweer verdwenen bij het Bredase NAC. Hij is zelf opgestapt bij de club, omdat hij duidelijk niet op één lijn zat met trainer Maurice Steijn (foto).

Lokhoff is overigens niet de enige die opstapt bij de Brabantse club. Commissaris Mark Haarman, die verantwoordelijk is voor de technische zaken, liet eerder op dinsdag al weten met onmiddellijke ingang te vertrekken.

Lokhoff liet via de club weten zijn contract niet te willen uitdienen, omdat hij geen mogelijkheden ziet voor een vruchtbare samenwerking tussen zichzelf en de technische staf. De Raad van Commissarissen bij NAC had al de opdracht gegeven aan Algemeen Directeur Mattijs Manders om de kloof tussen Steijn en Lokhoff te slechten. Zover is het dus niet gekomen.

Vertrek

Maandag meldde dagblad BN De Stem nog dat Maurice Steijn vanwege de verwikkelingen aanstuurde op een vertrek met financiële compensatie uit Breda. Hij wilde mogelijk bij ADO Den Haag aan de slag gaan. Nu Lokhoff is vertrokken, staat niets een tweede seizoen voor Steijn bij NAC in de weg.

© Haaglanden Voetbal  

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder