Zondag Fanzone en Fanwalk in Boedapest

Het Nederlands elftal staat in de achtste finale van EURO 2020! In Boedapest wordt de wedstrijd van zondag, die gespeeld wordt tegen Tsjechië, voorafgegaan door een Fanzone en een Fanwalk.

Daar kunnen alle Oranjefans terecht om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd. Naar verwachting komen er tussen de 5.000 en 10.000 Nederlandse supporters naar Boedapest.

Voorafgaand aan de achtste finale treedt een keur aan Nederlandstalige artiesten op in de Fanzone, bij de City Park Ice Rink. Van 11.00 tot 15.00 uur maken de artiesten er samen met de Oranjefans op een veilige en verantwoorde wijze een mooi feest van. Iedereen die de Fanzone wil betreden, moet met een polsbandje aantonen dat hij of zij een negatieve PCR-test heeft afgelegd.

Artiesten

Onder andere Charly Lownoise en Mental Theo, bekend geworden met hun happy hardcore-hits uit de jaren negentig, en Kris Kross Amsterdam, sinds 2011 de toonaangevende Nederlandse act op internationaal gebied en ook aanwezig bij het uitzwaaimoment van het Nederlands elftal tegen Georgië in het stadion van FC Twente, zullen feestelijke optredens verzorgen.

Fanwalk

Om 15.00 uur start de Fanwalk onder begeleiding van de Oranjebus en lopen de supporters gezamenlijk over een afstand van zo’n drie kilometer naar de Ferenc Puskás Aréna.

Programma Fanzone Boedapest
11.00 uur Opening Fanzone

Line-up:
Charly Lownoise en Mental Theo
Kris Kross Amsterdam
FeestDJRuud
The Originals

15.00 uur Start Fanwalk richting Ferenc Puskás Aréna
18.00 uur Aftrap achtste finale

Bron: KNVB

(Foto: Youtube)

Lees verder