Oud-ADO Den Haag-speler Kevin Jansen verruilt FC Dordrecht voor Cyprus

Kevin Jansen (foto) vertrekt voor de tweede keer in zijn loopbaan naar een buitenlandse club. In 2019 werd zijn overgang naar Golgohar Sirjan in Iran geen succes en keerde hij weer snel terug naar Nederland. Nu maakt hij de overstap van FC Dordrecht naar FC PAEEK op Cyprus.

FC PAEEK (voluit Podosfairiki Athlitiki Enosi Eparxeias Kerynias) maakt komend seizoen haar debuut op het hoogste niveau op Cyprus. Een nieuwe uitdaging voor Jansen, die opgroeide in de jeugdopleiding van Feyenoord.

ADO Den Haag

Na Varkenoord ging hij op huurbasis naar Excelsior en tekende in de zomer van 2012 een contract bij ADO Den Haag. In het Cars Jeans Stadion bleef hij tot 2017. Het seizoen 2013-2014 miste hij bijna volledig als gevolg van een kruisbandblessure. Dat overkwam hem ook in november 2016, maar dan de andere knie.

Quick Boys

Na ADO Den Haag kwam hij uit voor NEC, Cambuur, Golgohar Sirjan (Iran), om in januari 2020 aan te sluiten bij Tweede Divisionist Quick Boys. In Katwijk bleef hij een half seizoen en tekende in juni van dat jaar een contract bij FC Dordrecht.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder