Lex Schoenmaker jr. in Technisch Hart van NAC

NAC gaat weer aan de slag met een Technisch Hart. Naast de nieuwe hoofdtrainer Edwin de Graaf, die de positie van Maurice Steijn overneemt, krijgt ook Hagenaar Lex Schoenmaker jr. (foto), een belangrijke plaats in het Technisch Hart. Ook Hoofd Opleiding Eric Hellemons treedt toe.

Het drietal zal zich concentreren op eventuele versterkingen voor de club. Algemeen Directeur Mattijs Mander zal de zakelijke kant voor zijn rekening nemen. Hij zal zich vooral richten op de contractonderhandelingen. Het drietal dat voetbaltechnische zaken op zich neemt, focust zich op eventuele versterkingen voor de club.

Vertrouwen

Van dit viertal werkten drie personen (Manders, Schoenmaker jr. en De Graaf) eerder bij ADO Den Haag. Manders is content in de gevonden werkwijze: ,,We zijn erg tevreden dat we met deze groep het technische beleid verder vorm kunnen geven. Er is veel vertrouwen vanuit zowel de club als de leden van het technisch hart om dit met deze kundige mensen goed te kunnen invullen. De samenwerking verloopt prettig, professioneel en geeft veel vertrouwen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder