Rijswijker Naoufal Bannis speelt zich weer in beeld bij trainer Arne Slot

|

Feyenoord lijkt nog steeds op zoek naar een nieuwe spits. De uit Rijswijk afkomstige aanvaller Naoufal Bannis (foto) timmert echter nadrukkelijk aan de weg en hoopt dat trainer Arne Slot ook aan hem denkt.

Zaterdag, in het oefenduel op Varkenoord waarin de reserves van Feyenoord en Werder Bremen elkaar troffen, gaf Banis weer zijn visitekaartje af. Binnen acht minuten had hij namelijk al twee keer het Duitse doel gevonden. Het eerste doelpunt kwam na voorbereidend werk van Lennard Hartjes en bij de tweede treffer was hij attent in de rebound van een door hem zelf gemiste strafschop. Werder Bremen kwam nog voor rust langszij en nam na de thee zelfs een voorsprong. Invaller Noah Naujoks bezorgde de reserves van Feyenoord alsnog een gelijkspel: 3-3.

Doeltreffend

Naoufal Bannis was eerder al in de hoofdmacht van Feyenoord doeltreffend in de oefenduels tegen AA Gent (1-1) en AEK Athene (3-1). Nu Lucas Pratto alweer weg is uit de Kuip en Nicolai Jørgensen heeft aangegeven weg te willen en ook niet in de selectie van Arne Slot voorkomt, hoopt Rijswijker Banis dat de trainer hem niet vergeet.

Later op zaterdag (om 16.00 uur) speelde het eerste team van Feyenoord nog een oefenduel – in de Kuip – tegen de hoofdmacht van Werder Bremen.

(Foto: Orange Pictures)