Mike van Duinen met OFI Kreta gelijk tegen Fortuna Sittard

Mike van Duinen (foto) maakte onlangs de overstap naar het Griekse OFI Kreta. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag kwam woensdag in een oefenduel in Nederweert in actie tegen Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard kwam na een klein half uur spelen aan de leiding door een treffer van Emil Hansson, die van afstand doelman Dimitris Sotiriou klopte: 1-0. Nog voor rust kwamen de Grieken op gelijke hoogte. Na een Limburgse handsbal schoot Jonathan de Guzman de bal vanaf de stip binnen: 1-1.

Mike van Duinen kwam na de pauze bij OFI Kreta als spits de aanval versterken. Naast Van Duinen kwamen er nog drie wissels aan Griekse zijde in het veld. Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee bracht tijdens het tweede bedrijf ook nog acht wissels in het veld. Kansjes waren er voor beide partijen, maar de doelpunten bleek duur in de tweede helft, zodat het bij die 1-1 stand bleef.

Van Duinen oefent tijdens het trainingskamp van OFI Kreta in Nederland nog tegen AZ (28 juli, 18.00 uur) en NEC (31/7, 19.00 uur).

(Foto: Orange Pictures)