Nieuwsflitsen Jack’s League (Tweede Divisie)

||

In deze rubriek houden wij ook nieuwsfeiten bij van de tegenstanders van de regioclubs Scheveningen en Excelsior Maassluis, die uitkomen in de Tweede Divisie, inmiddels omgedoopt in Jack’s League. Ditmaal nieuws van vv Katwijk en Rijnsburgse Boys.

Katwijk moet per direct op zoek naar een nieuwe linkerverdediger, omdat Samuel Scheimann de club heeft gevraagd om zijn contract te ontbinden. De 33-jarige speler wil zich volledig gaan focussen op zijn studie psychologie, zijn baan en het vaderschap.

Scheimann voegde zich medio 2020 bij de selectie van vv Katwijk en kwam over van het Israëlische Hapoel Ironi Kiryat Shmona. In Israël speelde hij ook voor Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv , Hapoel Be’er Sheva en Beitar Jeruzalem.

Rijnsburgse Boys haalde in een oefenduel tegen Ter Leede flink uit. De Uien schoten op Sportpark Middelmors het halve dozijn treffers bijeen: 6-0. Twee regiospelers, Delano Asante (afkomstig van Quick) en Jeffrey Jongeneelen scoorden ieder eenmaal. Robbert Olijfveld en Dani van der Moot wisten twee keer het vijandelijke net te vinden.

Na Sem van Duijn tekende inmiddels ook Levi van Duijn een contract bij Quick Boys. Daarmee maakt hij officieel promotie naar de A-selectie van de Katwijkers. De 19-jarige middenvelder heeft voor twee seizoenen getekend met nog een optie voor een derde jaar.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder