Nieuwsflitsen zondag Derde Divisie

|

In de zondag Derde Divisie komen onze regioclubs Quick en Westlandia uit. Haaglanden Voetbal houdt ook de ontwikkelingen bij in die divisie. Periodiek dus nieuws van de clubs uit de zondag Derde Divisie.

Blauw Geel’38 was op zoek naar een nieuwe doelman en is daarbij uitgekomen bij Emilio Crusat. Een Argentijnse sluitpost, die nu op proef is bij de club uit Veghel. De Brabantse club moest noodgedwongen die zoektocht starten, omdat Dani Centen onverwacht aankondigde te stoppen.  Crusat kwam eerder in Spanje en Argentinië uit en zijn laatste club was Desamparados uit Argentinië.

HSC’21 hoeft komend seizoen niet te rekenen op de Hongaarse middenvelder Barnabás Rácz (25). Hij zou gaan spelen voor de derde divisionist uit Haaksbergen, maar tekende een contract bij het in de Eerste Divisie spelende FC Eindhoven.

De voormalig jeugdinternational kwam deze zomer over van Ujpest FC naar HSC’21, maar had in zijn contract wel een clausule laten opnemen, dat hij bij een aanbod van een betaald voetbalclub alsnog kon vertrekken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder